Casti wireless steroe pure BASS Hi-Res AUDIO 450BT

46,99 RON 150,00 RON
Cod produs - SKU casti audio 450BT

Toate Produsele noastre vor fi expediate cu cea mai mare grijă prin intermediul CARGUS. Transportul durează în medie 24-48 de ore in medie.


Descriere

Casti Wireless Stereo 450BT

Simtiti fiecare ritm si nota de bass. Difuzoarele puternice de 40 mm, cu un design strans in jurul urechii, ofera un sunet profund si echilibrat chiar si la volum ridicat.

Structura Advance Direct Vibe creeaza o etansare perfecta in jurul urechii, pastrand inauntru basul. Sunetele de frecventa joasa sunt accentuate de un amplificator de bas pentru ritmuri profunde, echilibrate.

Un difuzor de mari dimensiuni, de 40 mm creeaza un echilibru perfect intre putere si precizie, de la bataia vibranta a tobelor pana la emotionantele solo-uri la chitara.

Aceste casti perfecte pentru dans au o banda din metal cu perna moale pentru cap si pernite extraauriculare, pentru o prindere moale si confortabila, indiferent unde va duce muzica. Finisajul carcasei este din aluminiu. Acest material usor, dar rigid, confera un aspect premium si o senzatie de confort maxim, eliminand in acelasi timp vibratiile, pentru ritmuri profunde si energice.

Simtiti-va confortabil datorita cupelor extrem de groase, care izoleaza sunetul. Pernitele care asigura reducerea presiunii se muleaza perfect pe urechi, mentinand zgomotele din jur departe de muzica ascultata.

Detalii

SKU
casti audio 450BT
Categorii