Aparat Profesional de dispersie fum, Putere de 2000 W, Atasat buton de declansare a jetului de fum, Prevazut cu Radiocomanda, Culoare gri/negru

559,00 RON 700,00 RON
Cod produs - SKU fum 2000w

Toate Produsele noastre vor fi expediate cu cea mai mare grijă prin intermediul CARGUS. Transportul durează în medie 24-48 de ore in medie.


Descriere

Este un aparat practic de ceata cu o operare foarte simpla, care creeaza o atmosfera frumoasa pentru orice eveniment. Aparatul are o scurta durata de pornire de pana la 5 minute. Datorita suportului de montare este usor de pozitionat .

-Echipat cu suport de suspensie, usor de instalat si de utilizat.

-Potrivit pentru scena, petreceri in timpul liber, zi de nastere, si alte locuri.

Imagini pentru stage smoke on ground

Fiecare scena devine un loc de poveste, cu noua masina de facut fum profesionala 2000 W! Usor de amplasat in orice unghi, acest dispozitiv este cheia unui decor de vis, la concertele live sau petreceri de club. Controlerul wireless este foarte util in momentele unice ale fiecarui concert, pentru a accentua atmosfera creata.

Cu un timp de incalzire rapid de 5 minute si la dimensiuni de 465 x 160 x 253 mm, aceasta masina de facut fum profesionala este accesoriul eventurilor de succes! Amplaseaza-o oriunde si vei obtine efectul dorit, pe loc.

Masina pentru facut fum/ceata are puterea de 2000W si este recomandata pentru utilizarea atat la interior, cat si la exterior, reprezentand o piesa de baza pentru efectele speciale din cluburi, discoteci sau de la petreceri.

Aparatul electric are un design solid, este realizat din materiale de calitate superioara menit sa reziste un timp indelungat.

Pentru rezultate perfecte este indicat sa utilizati si efecte laser impreuna cu masina de fum. Dispune de Telecomanda pe fir - actionati butonul pentru a declansa jetul de fum.

Acest model dispune si de telecomanda wireless.

-Se deschide capacul si se toarna lichidul de inalta calitate apoi se pune in priza, se apasa butonul on/off si se asteapta 5 minute pana cand se incalzeste apartul.

-Utilizati lichid de inalta calitate deoarece creste durata de viata a masinii.

-Duza de ceata are o temperatura foarte ridicata; nu atingeti in timpul utilizarii si stati la un metru distanta


Detalii tehnice:

Putere RNS : 2000 W

Design: Solid

Timp incalzire: 5 min;

Sistem de prindere pe trepied, schela lumini, tavan, etc.;

Doua suruburi mari de prindere;

Cablu de alimentare la 220 V;

Telecomanda;

Dimensiuni: 465 x 160 x 253 mm.

Detalii

SKU
fum 2000w